lauantai 20. joulukuuta 2014

2014 parhaat ostokset

Aloin tossa muutama päivä sitten miettimään, mitä kaikkea sitä onkaan tänä vuonna tullut ostettua. Päällimmäisenä tämän vuoden ostoksista jäi mieleen se, että olen hankkinut monia sellaisia juttuja, joista iloitsen vieläkin joka ikinen kerta niitä käyttäessäni, mikä on tietenkin ihan mahtava juttu :) Kokonaisuutena olen siis todella tyytyväinen vuoden 2014 "ostossaldoon". Erityisesti tietysti näihin luottojutuiksi muodostuneisiin hankintoihin ja myös siihen, että olen ostanut loppujen lopuksi todella vähän mitään sellaista, mikä olisi jäänyt täysin vaille käyttöä. Olen tosi harkitseva ja tarkka shoppailija ja mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän tämä piirre on vain korostunut, mikä on mielestäni tosi hyvä juttu! 

Tekoturkistakki, Zara Listan uusin hankinta, josta muodostui välittömästi yksi lempparitakeistani. Älyttömän kaunis ja monikäyttöinen.
Musta takki, H&M Jos oikein ihastun johonkin juttuun ja totean sen myös käytössä loistavaksi, hankin sen usein parissa eri värissä. Tämä takki on yksi näistä jutuista, ja toinen takkikaksosista on väriltään valkoinen. Nämä molemmat ovat saaneet mielettömän paljon käyttöä, ja sopivat valehtelematta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Vitsit, että olen iloinen että päätin silloin keväällä (?) ostaa nämä.
Topattu parka, Everest Tämäkin takki on melko uusi tulokas, mutta saanut jo paljon käyttöä. Lämpimin omistamani takki, ja tykkään tuosta sen mallista ihan hirmu paljon.

Kukkamaxi, Gina Tricot Ylivoimaisesti kaunein omistamani mekko (niistä harvoista mitä nyt omistan). Aivan täydellinen malli ja rakastan tuota hempeää kukkakuviota, vaikken yleensä kukkakuosista yhtään pidäkkään. Omistan tämän saman mekon myös pinkkinä, mutta se on jäänyt kukallista kaksostaan huomattavasti vähemmälle käytölle.
Valkoinen mekko, Nelly Tämä mekko on oikeasti todella monikäyttöinen. Simppelin mallinsa ansiosta tämä sopii ihan arkeenkin, mutta toimii täydellisesti myös juhlamekkona, olihan tämä minun ylppärimekkonikin :) Myös tämä mekko mulla on kahdessa värissä (kuten sanoin, tykkään hankkia rakastamiani juttuja useamman erivärisen.. :D), ja toinen mekko on tummansininen.
Vaalea maxihame, H&M Rakastan maximekkoja ja -hameita, ja hypin riemusta kun löysin vihdoin keväällä upean vaaleanbeigen maxihameen. Tämä hamonen oli kesällä todella paljon käytössä, enkä malttaisi odottaa lämpimiä kelejä, että pääsisi taas pukemaan liehuhelmat päälle!

Pochette Accessoires NM Damier Azur ja Monogram (+pitkä säädettävä hihna), Louis Vuitton Jos pitäisi valita vaan ihan muutama vuoden parhaita ostoksia, olisivat nämä pikkuiset varmasti listalla. Pochetet ovat olleet luottopikkulaukkuina kaikenlaisissa menoissa, ja pitkä säädettävä hihna mahdollistaa vielä monipuolisemman käytön. En oikeasti tiedä miten pärjäisin enää ilman näitä :D
Lierihattu, Global Upea naisellinen hattu, joka tuo jokaiseen asuun sellaista tyylikästä fiilistä. Hassua, että silloin hatun alelaarista bongatessani mietin pitkään, että otanko vai en. Thank god kiikutin sen kuitenkin kassalle, hetkeäkään en ole katunut!
Knighton beanie, Henri Lloyd Lempparipiponi, joka on paitsi supersöpö, myös oikeasti lämmin kiitos villaa sisältävän materiaalinsa.
Aviatorit, Ray-Ban Olen aina omistanut vaan semmoisia ketjuliikkeisden pilipali-aurinkolaseja, mutta lopulta päätin sijoittaa aitoihin reiskoihin, toiveena sellaiset aurinkolasit, jotka kestäisivät vuosikausia. Kyllähän sen eron huomaa laadussa, ja myös ulkonäöllisesti nämä klassikot ovat upeat.

Chelsea bootsit, Dinsko Aluksi en edes muistanut, että nämä kengät olisi ostettu tänä vuonna, mutta olivathan ne. Jotenkin nämä ovat vaan niin arkipäiväiset ja usein käytössä olevat peruskengät, ettei sitä edes tajunnut. Eli kuten mainitsin, nämä ovat olleet todella paljon jalassa, mutta ovat kunnoltaan edelleen kuin uudet.
Roshe Run Hyperfuse ja Free Run 2, Nike Nike-vauvani ovat ehdottomasti yksiä lempikengistäni, ja myös nämä ovat sellaisia täydellisiä jokapaikan arkikenkiä. Mielettömän mukavia ja kivan näköisiä, mitäpä muuta sitä kengiltä kaipaisikaan?


Yllättävän pitkä listahan näistä tuli! Mulla oli jo nyt hieman valinnanvaikeuksia, mitä kaikkea tähän laitan, muttä nämä valikoituvat nyt listalle :) Ja ihan syystä, jokainen! Mitä mieltä olette mun tämän vuoden parhaista ostoksista, ja löytyykö teiltä ehkä samoja juttuja?

6 kommenttia:

  1. Aivan ihastuttavia ostoksia ja huolisin ilomielin vaikka kaikki omaankin vaatekaappiini! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia paljon Elina :) Tänä vuonna oon tehnyt kyllä monia hyviä hankintoja!

      Poista
  2. Tyylikkäitä hankintoja ja sittenhän on vielä ne yhdet saappaat :) Hyvää Joulua Emmi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kiitän :) Niin, ne on kyllä kivat myös! Oikein kivaa joulua sinnekkin!

      Poista
  3. I fell in love with your blog.Its beautiful, tasteful, inspiring *_*
    You have a wonderful blog.Just keep writing it ! :)
    Kisses from Croatia :*


    P.S. visit my blog, I just started writing it, and , as you know, new readers are always welcome :)
    Would You like to follow eachother on GFC ? That way we could stay in touch :)
    Let me know on my blog, I already followed you :)
    Happy holidays!
    http://nessielicious.blogspot.com

    VastaaPoista