sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Lipstick lover


  Olen aina ollut aika tylsä ja laiska meikkaaja. Pidän kyllä meikkaamisesta ja haluan meikkini olevan huoliteltu ja kaunis, mutta olen huono kokeilemaan mitään uutta tai räväkkää. Laiskuuden lisäksi toinen syy on se, etten todellakaan pidä itseäni kummoisena meikkitaiteilijana (kaunis smokey eye = mahdottomuus), vaikka perusjutut toki luonnistuvatkin.


Viime aikoina olen kuitenkin ylppärimeikkiä pohtiessani innostunut testailemaan uusia meikkijuttuja, erityisesti erisävyisiä huulipunia. Omistan tällä hetkellä neljä huulipunaa, eli sävyvalikoima ei ole mikään valtavan laaja, mutta hei, tästä on hyvä lähteä! Tämänhetkinen lempparini on ehdottomasti täydellinen barbiepinkki puna (kädessä ylin sävy), jonka kotiutin itse asiassa vasta muutama päivä sitten. Tulee muuten varmasti olemaan tämän kesän ykköspuna, se verran söpö sävy on nimittäin kyseessä :)

1. barbiepinkki  2. fuksia 3. kirkkaanpunainen 4. ei punaa/nude

Tähän loppuun kokosin vielä kollaasin, josta saa edes jonkinlaista kuvaa siitä, miltä punat näyttävät in action. Kyllähän se naama kieltämättä näyttää aika vaisulta ja kalvakalta ilman minkäänlaista punaa.. Onkos siellä muita huulipuniin ihastuneita?

4 kommenttia:

  1. Mistä nuo kaikki punat on? :)
    Niin ihanan värisiä ja tuo heti vähän väriä kasvoille ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekassa kuvassa vasemmalta oikealle: lumene natural code, we care icon, gina tricot ja lumene natural code. Niimpä, piristävät kyllä hetkessä ilmettä!! :)

      Poista
  2. Ihanan värisiä ! :) ja miten ihmees saat sun hiukset pysymään noin nätisti kiharana, mulla kiharat lässähtää heti ja näyttää loppupäivän rumilta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, ne on kyllä! :) En valitettavasti osaa oikein antaa mitään hyviä vinkkejä, uskoisin että omalla kohdallani kiharoiden pysyminen johtuu suureksi osaksi taipuisasta hiuslaadustani :/ Kunnon kiharoiden tekoon suosittelen ehdottomasti kiharrinpuikkoa, jolla kiharat mielestäni pysyvät tosi kivasti, mulla ihan seuraavaan päiväänkin!

      Poista