perjantai 30. toukokuuta 2014

Floral maxi

 Mekko Gina Tricot laukku Louis Vuitton kello Michael Kors aurinkolasit Ray-Ban kengät Seppälä

Täällä on kovat ylppäritohinat käynnissä, mutta ajattelin nyt jättää leipomisen hetkeksi sikseen ja tulla moikkaamaan teitä kera yhden asun :)
Tämä asu on siis viimeviikonloppuiselta Helsingin-reissulta ja päivältä, jolloin kävimme Korkeasaaressa pyörimässä. Päivä oli todella kuuma, joten helppo ja viileä maximekko oli ehdottomasti paras vaatevalinta. Noin kauniin mekon kanssa pitäisi tietenkin olla myös kauniit kengät, mutta koska päivä sisälsi todella paljon kävelyä, oli minun valittava jalkaani järkyttävän rumat, mutta ah-niin-mukavat mustat tossut. Mua itseäni ainakin häiritsee ihan älyttömästi nuo kepeiden helmojen alta pilkistävät mustat muodottomat möhkäleet, mutta minkäs teet, it is what it is.. :D

 On asussa onneksi jotain hyvääkin, nimittäin tuo jumalainen kukkamekko. Malli, materiaali ja kuosi: perfection. Yksi parhaista asioista mekossa on kuitenkin hinta; mekkokaunotar kevensi lompakkoa 20 eurolla. Siis miettikää, kaksikymppiä tuollaisesta mekosta?! Money well spent, todellakin!

6 kommenttia:

  1. Apua miten upea mekko! Sopii täydellisesti sun vaaleiden hiusten kanssa :) näytät niin kauniilta ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, kiitos paljon ihanasta kommentista kaunotar :)♡ Mekko on kyllä ihan unelma, ja on ihana omistaa vihdoin monen vuoden haaveilun jälkeen täydellinen kukkamaxi.. :)

      Poista
  2. Saakohan noita mekkoja enää mistään? :/ netissä ei ainakaan näy ja on kyllä melkoinen kaunotar tuo maxi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä olla ettei enää meinaa löytyä, siitä on nimittäin jo jonkin aikaa kun mekot tulivat nettiin ja myymälöihin :/ Mutta kannattaa kuitenkin pitää silmät auki jos tuohon tai samantyyliseen vielä jossain bongaisi! Se on kyllä kaunis.. :)

      Poista
  3. mikä mekko, aivan ihana! itsekin oon miettinyt jonkun tuontyylisen mekon ostamista, mutta katsotaan..

    by-mmaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, mäkin olen aivan ihastunut tuohon! Kannattaa ehdottomasti hankkia, maxit on niin kivoja; käytännöllisiä, mukavia ja ennen kaikkea tyylikkäitä! :)

      Poista