keskiviikko 21. toukokuuta 2014

+30


Anteeksi nyt vaan kaikki kesän- ja kuumuudenrakastajat mutta voisi sanoa, että mä lähestulkoon vihaan hellettä. Tykkään kyllä lämmöstä (mieluiten max +25, kiitos!) ja auringonpaahteesta mutta liika on liikaa. Maanantain +30 astetta olivat ainakin minulle täyttä tuskaa; heti ulos astuessa vastaan tulvahti tukahduttava kuumuus eikä edes varjossa saanut helpotusta tukalaan oloon. Asia, jota helteissä inhoan on nimenomaan tuo tukaluus, sekä hyvänä kakkosena joka paikasta pukkaava järjetön soija. Vihaan yli kaiken sitä tunnetta, kun päänahka hikoaa (hirveä tukkapehko ei varsinaisesti helpota tilannetta..) ja vaikka tukka olisi vastapesty, saa hikoilu välittömästi aikaan likaisen ja lähmäisen tunteen, arghh!

 paita, shortsit ja ballerinat H&M laukku Louis Vuitton kello Michael Kors aurinkolasit Ray-Ban

Tuollaisella kelillä on myös hieman haastavaa keksiä mitään päällepantavaa, kun ulos tekisi mieli lähteä aatamin asussa, tai ihan korkeintaan joissain pikkupikku bikineissä. Mä kuitenkin uhmasin sisäistä nakuiluhaluani ja puin päälleni yllänähdyn, omasta mielestäni aika kivan raikkaan kokonaisuuden. En tykkää hirveästi mistään lyhyistä shortseista tai hameista, sillä kuten suurin osa naisista, minäkään en pidä reisiäni mitenkään kauneimpana ruumiinosanani. Muutenkin tuollaisissa piukoissa shortseissa tulee jotenkin sellainen kiusallinen ja paljasteleva olo (note to self osta kivempia shortseja, joissa viihdyt).

Onkos siellä muita helleheittereitä tai shortsikiusaantujia, vai olenko mä ainoa? :D Ja minkäs tuomion asu saa? :)

4 kommenttia:

  1. Eikä tuo paita on aivan täydellinen, olen kuolaillut sitä H&M:n sivuilla jo kauan ja kohta kyllä lähtee tilaukseen! Muutenkin todella kaunis asu, taidat kyllä tuon vaatteiden yhdistelyn =)

    Joo minäkin pidän tosi paljon lämmöstä, mutta se järkyttävä +30 kuumuus ei ole mieleinen. On tosi mukavaa lähteä jonnekkin kun on yltä päältä hiessä ja tuntuu että haisee aivan kaamealle... Se +25 ois jo ihan tarpeeksi.

    Ja shortsikiusaantuja löytyy myöskin täältä. Jos on liian lyhyet shortsit niin tuntuu että vetelen niitä kokoajan alaspäin ja jos ne on liian tiukat niin tuntuu että reidet pursuaa yli äyräiden. Argh!

    Aurinkoista kesän alkua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ja oon kyllä ihan täysin samaa mieltä sun kanssa kaikesta! :) Kiva kuulla että myös muut "kärsii" näistä yhtä paljon :D
      Ja eikun paita tilaukseen vaan, toi on kyllä täydellinen kesään! Aluksi vähän epäröin tuota pystyraitaa kun yleensä olen käyttänyt lähinnä vaakaraitaa mutta ihan suotta epäröin, toi on oikeasti tosi kivan näköinen :) Ihanaa kesän alkua myös sulle <3

      Poista
  2. Joo voin olla teidän kanssa ihan samaa mieltä et liian kuuma on sit kyl liian kuuma:D mut haluaisin kysyä et mistä sää ostit/tilasit noi sun ray banit?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks noita tollasia helteitä ei kuitenkaan oo montaa kertaa kesässä! Tilasin ne netistä sellasesta paikasta kun sunglasses shop :)

      Poista