sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Girly in pink and white

paita Gina Tricot takki H&M housut Dr. Denim ballerinat H&M laukku Louis Vuitton kello Michael Kors 

Oltiin eilen tyttöjen kanssa ulkona ja baariasukseni valitsin tämän raikkaan valkopinkin kokonaisuuden. Toppi ja takki ovat kumpainenkin melko tuoreita hankintoja, ja täytyy sanoa, että tykkään kyllä molemmista ihan hirmu paljon! Erityisen ihastunut olen tuohon valkoiseen takkikaunottareen.
Tarkkasilmäiset saattoivatkin jo huomata, että kyseessä on sama takki jonka hankin vähän aikaa sitten mustana. Jo mustaa takkia hankkiessani valinta värien välillä oli todella vaikea, ja tuskailin sovituskopissa vaikka kuinka pitkään eri vaihtoehtoja punniten. Valkoinen takki jäi silloin kauppaan, mutta kun eilen Karismassa käväistessäni törmäsin tähän ainoaan jäljellä olleeseen 34-kokoiseen takkiin, syntyi ostopäätös salamannopeasti.

 Joidenkin mielestä saattaa olla hölmöä hankkia sama vaatekappale useassa värissä/kuosissa, mutta itse olen sitä mieltä, että oikeasti hyvän vaatteen/asusteen löytäessäsi se kannattaa ehdottomasti kotiuttaa myös muissa väreissä. Lähiaikoina olenkin hankkinut kaksin kappalein tämän takin lisäksi myös erään kauniin maximekon, sekä Damier Azur-Pochetelleni kaveriksi samaisen laukun, mutta Monogram-kuosisena. Jonkinlaista lievää kaksosmaniaa havaittavissa siis..

8 kommenttia:

  1. Höpöhöpö,ei siinä ole mitään hölmöä ! Itsekin sitä harrastan...juuri ostin eilen samat farkut kaksin kappalein ! En enää tee housujen suhteen sitä virhettä että ostan vain yhdet,koska mun on niin samperin vaikee löytää hyviä housuja niin samointein sitten kahet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin! Jos oikeasti hyvä tuote löytyy niin samantien vaan kaksin kappalein :) Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin se, että jättää jotakin ostamatta ja harmittelee sitä sitten myöhemmin, kun kyseistä juttua ei löydy enää mistään..

      Poista
  2. Oi toi toppi on niin söpö! Tota takkia on itekki tullu kateltua ja tekis kyl hirveesti mieli ostaa mut saa nyt nähdä pystynkö vastustaa sitä, se on nimittäin ihana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi en ollut huomannut yhtään tätä sun kommenttia niin pääsin julkaisemaan sen vasta nyt, pahoittelut.. :( Joo, mä oon menettänyt ihan totaalisesti sydämeni noille takeille <3 Aivan upea tuo malli! Takkia on kyllä aika vaikea vastustaa, varo vaan ;)

      Poista
  3. Oot niin kaunis näissä kuvissa!!!<3 ja noi vaatteet on ihan sika ihanat! Ja toi laukku on pala taivasta!!! Oon kyl sitä mieltä et jos jostain oikeen tykkää nii sitä saa omistaa enemmän ku yhen kappaleen(;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos emilia ihan hirmuisesti <3 Jep, samaa mieltä! Kiva kuulla että mä en oo ainoo hamstraaja haha :)

      Poista
  4. Voi vitsi toi takki näyttää niin hyvältä valkosena!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! Oon aivan totaalisen rakastunut tuohon malliin ja jompikumpi takeista, musta tai valkoinen, on kyllä ollut käytössä oikeastaan joka päivä :) Nappiostoksia siis todellakin!

      Poista