lauantai 16. marraskuuta 2013

LONTOON OSTOKSET OSA 1

 MOI! Onkos teillä ollut jo ikävä siellä ruudun toisella puolella? ;) No, ei hätää, täällä ollaan taas! Aloitetaas nämä Lontoo-postaukset ostospostauksilla. Ajattelin alunperin, että olisin ekaksi tehnyt muut Lontoo-postaukset, mutta monet näistä ostoksista olisi näkyneet niissä kuvissa, jonka jälkeen olisi tuntunut tyhmältä tehdä enää erillistä postausta ostoksista. Joten tehdään nyt näin päin :) Nää tulee nyt kahdessa osassa, sillä muuten tästä postauksesta ois tullu noin 6 kilometrin pituinen..

Mä ostin kaikki vaatteet (yhtä Victoria's Secretin paitaa lukuunottamatta) yhdestä ainoasta kaupasta. Jep. Tämä kyseinen kauppa oli Primark, surprise surprise. Kierreltiin kyllä kaikki mahdolliset kaupat mutta jotenkin vaan muista ei löytynyt mitään. Lisäksi kaikki vaatteet tuntuivat muualla hirveän kalliilta, kun oli tottunut Primarkin älyttömän halpoihin hintoihin :D Laitan näiden hinnat tähän (tiedän että teitä kuitenkin kiinnostaa), mutta laitan ne euroissa, että on vähän selkeämpää teille, eikä tarvitse alkaa miettimään että paljonkos ton verran puntia nyt sitten onkaan euroissa. Noniin, aloitetaanpas :)

 Tikkitakki irrotettavalla karvakauluksella. Primark n. 15,5e
 Rakkautta ensi silmäyksellä-karvatakki tekonahkahihoilla. Primark n. 33e
 Kermanvaalea pitkä karvaliivi. Primark n. 21,5e
 Tummansininen tikattu liivi. Primark n. 8,5e
 Pinkki paita (kuva ei tee värille oikeutta, oikeasti todella kirkas neonpinkki). Victoria's Secret n. 31,5e
 Burgundynpunainen meleerattu paita (Kostille). Primark n. 7e
 Superpehmoinen lyhyt aamutakki. Primark n. 6e
 Pehmoiset fleecekotihousut. Primark n. 6e
 Ylipolvensaappaat. Primark n. 30e
 Saappaat tikkitkoristeella. Primark n. 26e  
Muistattekos ne mun jonkin aikaa sitte Zalandosta tilaamat saappaat, jotka jouduin valitettavasti palauttamaan, koska ne eivät istuneet jalkaani? No, nyt löytyi lähes identtiset ihanuudet, jotka ovat puolet halvemmat ja todella mukavat jalassa! JEE!
 Ballerinat. Primark n. 4,5e

Mitäs tykkäsitte ostoksista? :)

Huom! Muistakaa tsekata myös toinen osa ostospostauksesta, julkaisen sen heti tämän perään! :)

4 kommenttia:

  1. Oijoijoi mitä ihanuuksia ja tuohon hintaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookkin! :) Ja hinnat ei todellakaan päätä huimaa, mun puolesta Primark saisi kyllä tulla Suomeenkin.. Tosin silloin saisin sanoa heihei rahoille! :D

      Poista
  2. Primark on ihan ehdoton paikka Lontoossa missä pitää käydä! Itse hyökkään sinne heti ensimmäisenä haha :-D ! Ihania takkeja oon ihan rakastunut ! :o Hyvää reissua jos vielä olet siellä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä on ehdottomasti! Mekin mentiin heti ekana päivänä ekaksi sinne, mutta silloin siellä oli niin jäätävän paljon porukkaa ettei kauaa jaksettu kierrellä :D Ja kiitoksia paljon, mäkin oon kyllä tosi tyytyväinen nimenomaan noihin takkeihin ja liiveihin! :) Kotona ollaan jo, mutta tosi kiva loma oli kyllä :)

      Poista